2018 Burç Yorumları



Bir yıl daha geride kalıyor peki burcunuza göre yeni yılda sizleri neler bekliyor. Aşk hayatınız, insan ilişkileriniz, işinizle ilgili muhtemel gelişmeler ve diğerleri.. Şimdiden iyi seneler.



Koç |Boğa |İkizler | Yengeç |Aslan | Başak | Terazi |Akrep | Yay | Oğlak | Kova | Balık

1 Ocak - 31 Aralık


Her şeye rağmen geride kalan bir yılda hatırladığınız büyük, küçük güzel anılarınız var. Yılın büyük bir kısmında günlük işleriniz aynı idi. Bu yıl sizin için daha renkli olacak, eğer isterseniz. Uranüs ha bire evre değiştirecek, 1. evreden 2. evreye, 7. evreden 8. evreye geçecek ama bu yıl yaşayacağınız olaylardan hiç birinde bu geçişlerin en ufak bir etkisi olmayacak daha önce de olmadığı gibi. Uranüs her zaman ki periyodik hareketine devam ediyor önemli olan onun değil sizin eylemleriniz.

Aşk , İlişkiler

Yılın ilk aylarında yakın çevrenizle küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz fakat kısa süre sonra her şey yoluna girecek hatta sürpriz biri kapınızı çalabilir bahar başlarında... demek için en ufak bir neden yok maalesef. Yılın herhangi bir döneminde sevdiklerinizle tartışabilirsiniz  bu oldukça doğal. En iyisi siz yeni yılı ya da özel bir günü beklemeden,  sevdiklerinize sarılın, arayın ya da mesaj atın. Arada bir onları hatırlayın, sizinde onlarında buna ihtiyacı var. 

Sağlık

Kendinize dikkat ettikçe sağlıklı olursunuz. Ruhsal olarak iyi hissetmeniz için gezegenlerin milyarlarca yıldır yaptığı dönme - dolanma hareketlerini bir kez daha yapmasını beklemenize gerek yok. Ağaç dikin, kitap okuyun, müzik dinleyin, kendinizi yanında değerli hissettiğiniz insanlarla vakit geçirin. Kendinize vakit ayırın, bir hobi edinin. Hayvanlarla daha çok vakit geçirin, onları dost edinin. Bunları yaparsanız gezegenlerin hareketinden bağımsız yılın her döneminde iyi bir hisle dolacak tüm bedeniniz.

İş - Kariyer 

Her gök cismi bildiğimiz ya da henüz keşfetmediğimiz bilimsel yasalara uygun bir şekilde evrende varlığını ve hareket(ler)ini devam ettirir. Yüz milyarlarca galaksiden sadece biri olan ve yüz milyarlarca yıldıza sahip galaksimizde, diğer yıldızlardan pek farkı olmayan tipik bir yıldızın etrafındaki bir gezegende yer alan milyarlarca canlıdan birisiniz. Sadece bu cümleyi okurken bile bu pencereden bakıldığında finansal işlerinizin ne kadar önemsiz olduğunu fark etmişsinizdir. Sevdiğiniz işi yapın, erken kalkın, en iyisini yapmaya çalışın... Sadece 2018'de değil her zaman başarılı olursunuz.




''Kozmos ile bağlantı kurma isteğimiz gerçeğe en derinden şekilde yansıyor, fakat bizler astrologların vaat ettikleri gibi değersiz bağlarla değil, en derin şekilde bağlıyız.''  
Carl Sagan





----

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Işıklı Takımyıldızı Maketi Yapalım

Türkiye'de Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Okumak

Astronom Olmak İstiyorum!

Gökbilimi Takip Edin